O NAMA

Mamina kuhinja modernog doba, gde u tanjiru ne ostaje NI MRVICA

ZDRAVO SVIMA!

Nametnut brži ritam života, svakog ambicioznog poslovnog čoveka motiviše da svom telu i umu odabere što zdraviji i hranjiviji način ishrane. Svest o tome je na sve višem nivou, jer za dobre poslovne i životne rezultate, neophodni su i pravovremeni, raznovrsni obroci kao neophodno bio gorivo. Istraživanjem potreba naših klijenata, koji većinu dana posvećuju svom poslu, došli smo do koncepta mamine kuhinje modernog doba. Predstavljamo vam brunch program ishrane gde u tanjiru ne ostaje NI MRVICA.  

MI SMO ANA & MILENA

Ana-Jazarevic photo

ANA

Ja sam Ana, cvetić sa beogradskih letnjih livada, plodonosni rod 1980. godina. Nekada gimnazijalac i student Pravnog fakulteta, a danas ponosni “pripravnik” univerziteta “Magična varjača” na katedri “NI MRVICA Ketering” sa sada već decenijskim radom u gastro-ugostiteljstvu… u suštini, jedna obična žena sa svim “struk-bok-zadnji trap” problemima koja svojim gastronomskim zamislima miri ideju o zdravoj ishrani bez nužnih restrikcija nakon koje su stomaci puni i zadovoljni, a na tanjiru ne ostaje NI MRVICA. Kako kažu glave puno učenije od moje, “Prijatelji i dobri maniri će te pratiti i tamo gde novac ne može ići. -Mark Twen” tako je i moj prijatelj krenuo sa mnom putem ideje da isti čovek može biti tvrdi pesimista pre, a uvereni optimista nakon našeg obroka.

MILENA

Ja sam Milena, rođena 1980. u Beogradu. Supruga, mama i Anina najbolja drugarica već više od tri ipo decenije. Maturant XII beogradske gimnazije, studirala na višoj medicinskoj školi smer radna terapija, ali su me poslovni angažmani odveli u svet ugostiteljstva. Višegodišnji rad na raznim pozicijama doveo me je do ideje da se sa Anom upustim u samostalni projekat ,,Ni mrvica”. Sve godine pravog prijateljstva i profesionalnog iskustva materijalizovaćemo i predstaviti svetu kao naše životno delo.

Milena-Pasajlic photo

PRAKSA

U posvećenoj saradnji sa svakim klijentom, iza sebe sada imamo na stotine uspešno realizovanih kulinarskih projekata. Odgovori na veoma zahtevne zadatke pravljenja raznovrsnih slanih i slatkih zalogaja, kanapea, hrane za oči i stomak, ostavljali su poručioce bez daha.

POUZDANOST

Kao i u svemu u životu, tajming je sve. Budite sigurni da je poštovanje dogovora i rokova jedna od naših najboljih vrlina.

PREPOZNATLJIVOST

Kao što slikari, pisci i ostali umetnici imaju svoj stil, tako i mi imamo već proveren način rada po kojem smo prepoznatjivi. Od već proverenih dobavljača sa svežim namirnicama do aranžmana i dekoracije – čim se približe posluženju, stari klijenti prepoznaju naš „rukopis“.

EKOLOGIJA

Obroci koje serviramo u teglama imaju za cilj da predstave naš vid borbe za očuvanje životne sredine. Ukoliko se odlučite da poslujete sa nama po principu povratne ambalaže, uz svaku 6. porudžbinu obrok salata, jednu salatu ili doručak po vašem izboru, dobijate gratis. To nije sve.

"Smeće se baca, ljubav reciklira."
Citat nepoznatog autora

ŠTA MI RADIMO

Životna i profesionalna iskustva su nam pomogla da vam danas predstavimo poseban vid ishrane i odnosa prema toj svakodnevnoj potrebi. Veliko znanje i višedecenijska praksa rada u ugostiteljstvu, omogućila nam je da izgradimo nesvakidašnji identitet, način spremanja i posluživanja hrane.

HUmanitarni rad

Zveckanje tih staklenih posuda i eventualno njihovo oštećenje, sprečiće saradnja sa našim dragim sugrađanima koji nemaju svoj dom. Svaka tegla je brižljivo umotana u list časopisa ,,Lice ulice”. Kupovinom naših obroka smo vam omogućili da nahranite još jednu osobu. Time bi čuveni princip SHARING IS CARING ostvario svoj ciklus. Naš cilj ide malo dalje od zadovoljnog korisnika. Dostižemo granice onoga što se zove briga o svetu oko nas i u nama.

"SHARING IS CARING."
Citat nepoznatog autora
X